Druhý týden soutěže je vylosovaný a mi již známe dalších 5 výherců naší zákaznické soutěže "Rozdáváme granule za 20.000 Kč". Stejně jako v prvním kole jsme výherce oslovili a máme pro Vás jejich reakce a fotky mazlíčků, pro které jejich páníčci vysoutěžili krmivo zdarma.

Všem výhercům GRATULUJEME a těšíme se na další losování, které proběhne 24. 6 . 2018.

ŠANCE NA VÝHRU JSOU VYSOKÉ, TAK NEVÁHEJTE A ZAPOJTE SE DO SOUTĚŽE.

VÍCE O SOUTĚŽI ZDE

V tomto kole byli vylosováni tito výherci.

  • O646478 - Josef ... Psárov
  • O646454 - Jiřina ... Děčín
  • O646497 - Radka ... Chomutov
  • O646553 - Josef ... Liberec
  • O646506 - Martin ... Rožďalovice

A nyní pár slov od výherců druhého kola.

O646454 - Jiřina ... Děčín

Děkuji ještě jednou za oznámení výhry. Mám moc velkou radost. Jak jsem říkala, je to poprvé, co jsem něco vyhrála.

Granule bych koupila tak jako tak, protože velké balení v akci je velmi výhodné. Ale takto mám ještě větší radost, krom toho, že mým dvěma ovčákům moc chutnají.

A nejen jim. Teď beru balení pro fenku NO, která jen tak něco do tlamy nevezme (kromě masa) a granule jinak než s konzervou nebo vývarem nejí. Tyhle baští i suché a s chutí a radostí.

O646506 - Martin ... Rožďalovice

Byli jsme společně s naším Německým ovčákem Bakem velmi příjemně překvapeni a výhra nám udělala velkou radost. Granulky od Vás našemu pejskovi moc chutnají. Těšíme se na další.

O646553 - Josef ... Liberec

Na podobné soutěže moc nevěřím, spíše si říkám ,že jde pouze o přilákání zákazníka bez šance něco vyhrát. Jsem příjemně překvapen, že jsou i kladné případy kdy se sliby ( soutěž ) plní. Velmi rád výhru použiji při dalším nákupu krmiva ( granule lisované za studena ), které mému pejskovy - německý ovčák jménem Jetrho, velice chutnají a miska je hned prázdná.

O646497 - Radka ... Chomutov

Mnohokrát děkujeme za výhru ve vaší soutěži!

Spolek BADY z.s. poskytuje dočasnou péči zvířatům v nouzi, zejména pak bereme do dočasné péče dlouhodobě neumístitelné psy z útulků. To sebou samozřejmě nese fakt, že většina psů nebo i koček k nám přijde ve špatném výživovém stavu, trpí průjmy, kožními problémy atd. Proto je u nás kvalitní krmení velmi důležité. S granulemi BARDOG jsme velmi spokojení, krmíme jimi všechny psy a kočky napříč velikostmi i věkem. Skvěle se nám osvědčily i u zvířat s vleklým zánětem žaludku nebo dokonce u chronického zánětu slinivky, kde je výběr vhodného krmení opravdu oříšek. Věřím, že i díky tomu je stále v super kondici náš "velký šéf" Badík a nikdo mu nehádá na ovčáka úctyhodných 15let. Našim svěřencům granule chutnají a vítají je stejně jako syrové maso, které dostávají. Jako bonus je příjemná cena za super prémiovou kvalitu za studena lisovaných granulí a vždy rychlá dodávka.

Za všechny ve zvířecím  azýlku BADY z.s děkuje na fotce  Rexík.. :-) .

Prověřená kvalitaod roku 1937

Kvalita prověřená časem. Věnujeme se prodeji a distribuci holandských krmiv, které se na trhu objevili již v roce 1937. Naše granule získali certifikaci kontroly bezpečnosti, kvality potravin i certifikaci výrobní kvality.
IFS Food certifikát kvality

IFS Food certifikát kvality

Granule bardog získali certifikaci IFS Food kontroly bezpečnosti a kvality potravin.

Více
GMP + certifikát výrobní kvality

GMP + certifikát výrobní kvality

Za dodržování nejpřísnějších norem a předpisů v celém výrobním postupu.

Více
Rychlé doručení

Rychlé doručení

Veškeré zboží držíme skladem. Odesíláme zpravidla do 24 hodin od objednání.

Více
100 % bezpečný nákup

100 % bezpečný nákup

Bezproblémová možnost výměny a vrácení zboží.

Více
mobile app
Máme mobilní aplikaci. Stáhněte si ji zdarma.
google play apple store