Silvie a Šárka dělají něco nevídaného. Něco, co si zaslouží velké uznání.

GranuleBardog.cz je podpoří v rámci akce - Za každých 1000 Kč nákupu na e-shopu pošleme půl kila krmiva mazlíčkům, kteří ho potřebují.

Příběh Silvie a šárky

"Máme aktuálně 25 pejsků, které jsme přijaly na dožití z různých útulků v ČR a na Slovensku.

Pejsky si vybíráme dle jejich stavu, v podstatě čím horší stav zdravotní, psychický a výška stáří, tím cítíme větší potřebu ho přijmout.

Máme zde pejsky od cca 9. let. Nejčastější věk je 12 - 13 let a naši nejstarší svěřenci mají 16 - 18 let. Opravdoví psí veteráni. Pejsky máme hluché, některé slepé, spousty z nich je již bez zoubků, takže podáváme také kašovitou stravu a kvalitní masové konzervy rozmixované se zeleninou a rýží.

Dále máme pár pejsků, kteří mají bohužel onkologické onemocnění, tři pejsky epileptiky a jednoho s  nádorem na mozku.

Všechny máme v léčení u našeho pana doktora MVDr. Wawreczky a jeho dcery veterinářky a vše ještě konzultujeme u ženy pana doktora, která se specializuje na alternativní a přírodní medicínu a provádí léčbu na přístroji Bikom.

nejsme spolek ani žádná instituce, financování nákladné léčby, léčiv, krmiva, veškerých potřeb je pouze na nás dvou (máme zkrácené pracovní úvazky kvůli času, abychom byly co nejvíce doma u zvířat, které nás potřebují), velikou podporu nám tvoří naši přátelé a kamarádi, kteří nám čas od času pořádají různé materiální pomoci nebo přispějí na léčbu.

Krom pejsků se staráme také o 29 kočiček. Veškerá zvířata u nás jsou vykastrovaná.

Mimo starých  pejsků a kočiček máme ještě pár zvířat jiného druhu, které jsme vykoupily od jatek.  Pečujeme o kravičku Milušku, 5 prasat, kozlí farmičku - především kozlíci, kteří mají svůj osud zpečetěný již po narození. Beránka, ovečku a slepice s kohoutkem. Všichni jsou adoptovaní a žijí zde svobodně, aniž by museli něco "dávat", jsme obě veganky a zvířata chováme pro jejich život a radost.

Do budoucna plánujeme být co nejvíce ekologické a soběstačné a zakládáme si zde biodynamickou zahradu a mini ovocný sad."

Aby se pro všechny mazlíčky nasbíralo dostatečné množství krmiva, akce poběží celý měsíc a to od 20. 4 do 20. 5. 2018.

Akce se nevztahuje na akční balení 30 + 6 kg.

GranuleBardog.cz pomáhají potřebným mazlíčkům

Prověřená kvalitaod roku 1937

Kvalita prověřená časem. Věnujeme se prodeji a distribuci holandských krmiv, které se na trhu objevili již v roce 1937. Naše granule získali certifikaci kontroly bezpečnosti, kvality potravin i certifikaci výrobní kvality.
IFS Food certifikát kvality

IFS Food certifikát kvality

Granule bardog získali certifikaci IFS Food kontroly bezpečnosti a kvality potravin.

Více
GMP + certifikát výrobní kvality

GMP + certifikát výrobní kvality

Za dodržování nejpřísnějších norem a předpisů v celém výrobním postupu.

Více
Rychlé doručení

Rychlé doručení

Veškeré zboží držíme skladem. Odesíláme zpravidla do 24 hodin od objednání.

Více
100 % bezpečný nákup

100 % bezpečný nákup

Bezproblémová možnost výměny a vrácení zboží.

Více
mobile app
Máme mobilní aplikaci. Stáhněte si ji zdarma.
google play apple store