Všimli jste si toho, že se hmyz stále častěji objevuje na talíři a dostává se stále více do povědomí? Ještě před dvěma lety bylo pro většinu z nás nemyslitelné konzumovat hmyz, ale v poslední době se zdá, že existuje boom produktů založených na hmyzu. Mnozí tento nový trend nazývají revolucí ve světě potravin a spousta společností do tohoto směru investuje nemalé prostředky.

I mnoho odborníků považuje jedlý hmyz za jeden z hlavních trendů v oblasti výživy v budoucích letech.

Organizace spojených národů rozšiřuje globální povědomí kolem tohoto ekologického a výživného zdroje bílkovin a zdá se, že produkty z hmyzu se již brzy stanou běžnou a trvalou součástí našeho potravinového systému.

Není divu, že si tohoto bohatého zdroje bílkovin začali všímat i výrobci krmiv.

Pravděpodobně jste slyšeli o Omega-3 mastných kyselinách. Věděli jste ale, že jsou nesmírně důležité pro podporu zdravé pokožky a srsti, stejně jako pro udržení vysokého stupně pohyblivosti vašeho psa? Další pozoruhodné pozitivní účinky přípravku Omega-3 zahrnují prevenci artritidy a rakoviny. A hádejte co? Hmyzí moučka je nabitá těmito mastnými kyselinami, které obvykle musí být extrahovány z lososa nebo krevet.

Je ale správně, když můj pes bude konzumovat granule s hmyzem? Je tohle přirozené? Samozřejmě, hmyz je součástí přirozené stravy domácích mazlíčků, určitě jste viděli vašeho psa sníst mouchu nebo pavouka.

Ukázalo se, že tato superpotravina je pro naše chlupaté kamarády mimořádně vhodná a pozoruhodně prospěšná pro jejich zdraví. Mimochodem, věděli jste, že hmyzí moučka má 2x tolik bílkovin než hovězí? To znamená, že jsou tato krmiva nejen nutričně naprosto vyvážená, ale i biologicky vhodná a snadněji stravitelnější, než většina jiných proteinů použitých na výrobu krmiv. To vysvětluje, proč výzkum našeho výrobního partnera ukázal, že tohle krmivo působí na alergie a intolerance psů daleko lépe, než jakákoliv jiná krmiva. A není divu. Hmyzí bílkovina není běžnou součástí krmiv. Krmivo Insect vyplňuje mezeru jako alternativa krmiv pro psy s alergií a intolerancí vůči jiným tradičním bílkovinám.

Nové granule s hmyzí bílkovinou naleznete zde

Prověřená kvalitaod roku 1937

Kvalita prověřená časem. Věnujeme se prodeji a distribuci holandských krmiv, které se na trhu objevili již v roce 1937. Naše granule získali certifikaci kontroly bezpečnosti, kvality potravin i certifikaci výrobní kvality.
IFS Food certifikát kvality

IFS Food certifikát kvality

Granule bardog získali certifikaci IFS Food kontroly bezpečnosti a kvality potravin.

Více
GMP + certifikát výrobní kvality

GMP + certifikát výrobní kvality

Za dodržování nejpřísnějších norem a předpisů v celém výrobním postupu.

Více
Rychlé doručení

Rychlé doručení

Veškeré zboží držíme skladem. Odesíláme zpravidla do 24 hodin od objednání.

Více
100 % bezpečný nákup

100 % bezpečný nákup

Bezproblémová možnost výměny a vrácení zboží.

Více
mobile app
Máme mobilní aplikaci. Stáhněte si ji zdarma.
google play apple store